Etusivulle

Tervetuloa blogiartikkeliini!

Olen tehnyt sen huolella sinulle.

T. Satu & Ariahlein Style

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN!

11/21/19

Olet varmasti tuskaillut enemmän kuin yhden kerran, mitä ja miten kokoat matkagarderobin. Annan sinulle 4:n kohdan vinkit garderobin kokoamiseen Milanon matkaani esimerkkinä käyttäen. Poimi vinkit talteen ja ota ne testaukseen.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

Ennen kuin annan sinulle ensimmäisen vinkin garderobin kokoamiseen, aloitan oman matkani faktoista: Ajankohta 12.-15.11.2019. Sää: kenties enimmäkseen pilvistä, ajoittain sadekuuroja. Lämpötila n. 7-10 astetta plussalla. Luvassa siis kotoisan syksyistä säätä.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

1. SÄÄ

Niin, ensimmäinen neuvoni garderobin kokoamisen aloitukseen liittyy säätiedotuksiin. Tuntuu itsestään selvältä mutta matkan lähestyessä katso säätiedot! Se auttaa kummasti mukaan otettavien vaatteiden ja asusteiden rajaamisessa ja valinnassa.

Tee siis alkuun yleiskatsaus vaatteisiisi. Jos luvassa on hellettä, voit jättää paksummat vaatteet kotiin.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

2. TARVE/TOIMIVUUS

Mieti, MITÄ suunnittelet tekeväsi, ja kokoa sen pohjalta vaatteet ja asusteet mukaasi. Jos esim. tiedät käveleväsi paljon, panosta erityisesti jalkineisiin! Ajattele vaatteesi ja asusteesi isomman palapelin osina.

Pohdi siis erikseen esim. kengät, housut, hameet, mekot, yläosat, takit ja asusteet vastaamaan suunnitelmiasi. Muista myös säävaraus. Liikkuminen kylmällä sadesäällä on kurjaa märkänä ja vähäpukeisena, ja se on kaukana tyylikkyydestä.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

3. JAOTTELU/YHTEENSOPIVUUS

Pohdi vaatteiden ja asusteiden värit. JOS vaatekaappisi sisältö on pääväritykseltään helposti yhdisteltävää esim. mustaa, valkoista, punaista ja harmaata, sinun on helppo koota jo muutamasta vaatekappaleesta väreiltään toimiva matkapaletti. Muista, että less is more.

Jos kaappisi sisältö on kaikenkirjavaa, jaottele ensin käytössä olevat vaatteet väreittein, jotta näet, mitä sinulla on. Itselläni toistuvat syksyn sävyt kuten vihreän-, oranssin- ja sinapin sävyt sekä tummansininen. Norsunluuvalkoinen puolestaan rauhoittaa minulla värikylläisyyttä.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

4. KOKOAMINEN

Kokoa matkagarderobiin valitsemasi vaate-ja asustekappaleet kategorioittain esim. sängyn päälle, jotta näet kaikki yhdellä kertaa.

Kokoa sen jälkeen tuotteet kuvitelluiksi asukokonaisuuksiksi.

Näet helposti, millaiset tuotteet sopivat väreiltään & kuoseiltaan yhteen, ja miten niistä saa tarkoitukseensa toimivia kokonaisuuksia esim. shoppailuun, ravintolaan… Jos joitain vaatteita ja asusteita jää yli, jätä ne pois.

Jos huomaat, että asukokonaisuuksissa on toistoa, tee karsintaa. Muista että asusteilla samakin asu muuttuu toisenlaiseksi.

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

Näin kokoat MATKAGARDEROBIN

 

Näillä pohdinnoilla lähdin itse liikeelle matkagarderobia valitessa. Seuraavassa postauksessa jatketaan matkagarderobin parissa; mitä oikein valikoitui matkalaukkuuni, ja millaisia yhdistelmiä niistä syntyi muotimatkan kuluessa…

Miten sinä lähdet koostamaan matkagarderobiasi? Kerro kommenttikenttään, ja jatketaan yhdessä tarinaa…

 

Ciao,

Satu & Ariahlein Style

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa uusimmat
artikkelit sähköpostiisi tästä:

Tällä lomakkeella kerään tietoja, joiden perusteella lähetän sinulle uusimmat blogiartikkelit. En myy, enkä jaa tietojasi. Artikkeleiden vastaanottaminen ei sido, eikä velvoita sinua mihinkään. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.

KIITOS!
Olet juuri tilannut tulevat Ariahlein Style -julkaisut sähköpostiisi!